Forum sojuszu Taktyka Hegemonia i Strategia
Gość
haha .. no dzieki ... jestescie wielcy ... jeszcze nikt takiego fajnego tematu dla mnie nie zronbil.. haha .. mam nadzieje ze moge spobie wstawiac chocby kilka postow po rzad .... ale wy tez bedzie tu zagladac ...?? czy tylko tak chceliscie mnie odizolowac ...
mam nadzieje ze poznam was tutaj troche .. bow iecie .. jak bede tu sama sobie gadac to zmienei temat ..!!!!
ale jeszcze raz dzieki wszystkim.. zwlaszcza koledze simi .. ktory ten temat zrobil .... no i poll tez pewnie sie jakos przyczynil .. no dobra wszystkim ten oltarz wybuduje ... haha jednak przemysle te swiece dymne ... bo jeszcze by wam zaszkodzilo jakbyscie podziwiac przyszli ... heh ...
Gość
a jak sie juz okaze ze jestem krolowa spamu to coi dostane w nagorde ..?????
Gość
hhmm.. wiesz co dzieki za taka nagrode .. heh .. taka to moge miec bez swojego tematu ..,.. hahaha umie tego dokonac .. raczej sadzilam ze jakies gratulacje .. kwiaty .. i bedziecie pamietac o moich urodzinach i imieninach i zapamietacie na zwawsze dzien kiedy tu wkroczylam i stanie sie on dniem swietym dla sojuszu ...
ze bedzie wtedy wszyscy skladac jakies ofairy na caritas polska ... heh ... a tu ban .. ban ... ban ... a nie wiesz ze mnie nie wolno banowac ..????? hahahahah zwlaszcza tutaj ...???????? heh ....
Gość specjalny
hmm dzien w ktorym tu wstapilas na pewno bedzie swiety przynajmniej jest cos do czytania
Gość
no dzieki ci dobry kolego.. haha chociaz ty jeden mnie doceniasz ... bo ten poll bana by mi dawal .. on naprawde nie wie jak sie kobiecie dziekuje ... heh chyba musze mu podpowiedziec ...
napewno sie ucieszy ... haha ... a wmawial mi ze to moj tylko temat bedzie ... a tu prosze niespodzianka ... co chwile jakas nowa osoba ...
eehh .. chyba was polubie wszystkich i sie tu na dobre zadomowie .. hahah .. a teraz prosze wszyscy okrzyk radosci ... !!!!
Gość specjalny
birner napisał:
no dzieki ci dobry kolego.. haha chociaz ty jeden mnie doceniasz ... bo ten poll bana by mi dawal .. on naprawde nie wie jak sie kobiecie dziekuje ...
heh chyba musze mu podpowiedziec ...
napewno sie ucieszy ... haha ... a wmawial mi ze to moj tylko temat bedzie ... a tu prosze niespodzianka ... co chwile jakas nowa osoba ...
eehh .. chyba was polubie wszystkich i sie tu na dobre zadomowie .. hahah .. a teraz prosze wszyscy okrzyk radosci ... !!!!
ja wiem jak się kobiecie dziękuje!! i nie mam tu na myśli tylko kwiatów ...
a okrzyki radości na jaką cześć??